הכירו את שושנה
בעלת מסעדה חלבית כשרה בכפר הרא'ה שבעמק חפר, עסק משפחתי, המנוהל על ידי משפחת שיקלר. סמוך למסעדה נמצאת הקונדטוריה שלהם "העוגות של שושנה", שם מייצרים מידי יום קינוחים טריים ומאפים למסעדה. מלבד חלל המסעדה, חצר המסעדה היא גן ירוק ורחב ידיים.
וכך היא מספרת לנו
"הגעתי למעוף סניף נתניה וקיבלתי ייעוץ לניהול העסק, המפגש עם היועץ היה מפגש נכון ומיטיב. מעבר לקשר האישי החם שנוצר, הוא מהווה עבורינו מעטפת הכרחית לעסק שלנו. עבדנו על נושא התקשורת ועבודת הצוות בין השותפים, ניהול שוטף של המסעדה, שיווק ,פרסום ופיתוח עסקי. אנחנו נפגשים ודנים בסוגיות העולות באופן שוטף ומקבלים מענה מקצועי העוזר לנו בכל תחום במסעדה.
היום המסעדה שלנו היא מסעדה מוכרת ומצליחה, אנחנו לומדים למנף את היתרונות שלנו, ולנסות לפתח את הצדדים החלשים בנו. בעזרת מעוף נחשפנו לרעיונות פיתוח רבים, למדנו היכן צריך לצמצם הוצאות, ומתי הזמן הנכון להשקעות ואיך אפשר להתייעל כל הזמן ".